Over Tante Liek Snacks

Tante Liek Snacks is een groothandel van (exclusieve) snacks in de regio Haaglanden. Wij leveren uitsluitend aan de horeca. 

Sinds 2012 zijn wij partner van Oma Bobs snacks in Aalsmeer en bij Tante Liek kan je het hele assortiment van Oma Bobs bestellen. Oma Bobs snacks is een echte ambachtelijke fabriek voor ragoutproducten. Zij maken de lekkerste bitterballen, croquetten en mini-croquetten en hebben inmiddels 24 smaken in hun assortiment. 

Sinds 2021 heeft Tante Liek een samenwerking met Cubes & Squares. Zij maken (ook op ambachtelijke wijze) vierkante snacks die in elke horecabedrijf passen. De Cubes zijn er in 3 smaken: 2 vegan en 1 vis. De Cube is een vierkant (3,5 x 3,5 cm) gepaneerd hapje, gevuld met lokale groente en kruiden en 1 is ook gevuld met vis uit de Noordzee. De Square is en vierkante burger van 7 x 7 cm, weegt ongeveer 100 gram en is er in 1 smaken: Seaweed. 

Ons derde merk (ook sinds 2021) is Funk Gilde. Bij Funk Gilde ontwikkelen ze "funky" ambachtelijke snacks. Ze houden zich graag bezig met fermentatie en in al hun snacks zitten gefermenteerde producten. Deze snacks zijn een combinatie van de oerhollandse kroket en pittige Koreaanse Kimchi. De 4 smaken zijn: Kimchi kroket, KimCheese kroket, salto kroket (tomaat) en Gochubap (sticky fried rice).

De samenwerking met LaRoo groenteburgers uit de Bollenstreek is sinds 2022. Hun producten hebben groente als basis en worden “gebonden” met o.a. haver. De producten die zij maken zijn duurzaam, gezond én lekker. Het voordeel van deze burgers is dat ze bereid kunnen worden in de pan, op de barbecue, in de oven én in de frituur.

Le Frique levert ons de culinaire frikandellen. De Classique (mini en groot), de Unique (mini met venkel), de Cajun (mini met cajunkruiden) en de Vegan (mini en groot).

VA Foods is onze leverancier voor glutenvrije en allergenenvrije snacks. Een aantal van hun producten zijn ook vegan. Er zijn bitterballen, kroketten, kipnuggets, kaassnacks etc.