Over Tante Liek Snacks

Tante Liek Snacks is een groothandel van (exclusieve) snacks in de regio Haaglanden. Wij leveren uitsluitend aan de horeca. 

Sinds 2012 zijn wij partner van Oma Bobs snacks in Aalsmeer en bij Tante Liek kan je het hele assortiment van Oma Bobs bestellen. Oma Bobs snacks is een echte ambachtelijke fabriek voor ragoutproducten. Zij maken de lekkerste bitterballen, croquetten en mini-croquetten en hebben inmiddels 24 smaken in hun assortiment. 

Sinds 2021 is Funk Gilde onze leverancier van "funky" ambachtelijke snacks. Ze houden zich graag bezig met fermentatie en in al hun snacks zitten gefermenteerde producten. Deze snacks zijn een combinatie van de oerhollandse kroket en pittige Koreaanse Kimchi. De 4 smaken zijn: Kimchi kroket, KimCheese kroket, salto kroket (tomaat) en Gochubap (sticky fried rice).

De samenwerking met LaRoo groenteburgers uit de Bollenstreek is sinds 2022. Hun producten hebben groente als basis en worden “gebonden” met o.a. haver. De producten die zij maken zijn duurzaam, gezond én lekker. Het voordeel van deze burgers is dat ze bereid kunnen worden in de pan, op de barbecue, in de oven én in de frituur.

Le Frique levert ons de culinaire frikandellen. De Classique (mini en groot), de Unique (mini met venkel), de Cajun (mini met cajunkruiden) en de Vegan (mini en groot).

VA Foods is onze leverancier voor glutenvrije en allergenenvrije snacks. Een aantal van hun producten zijn ook vegan. Er zijn bitterballen, kroketten, kipnuggets, kaassnacks etc. 

In ons assortiment vindt u de mosselburger en mosselbites van het Zeeuwse merk Seaburger.

Zoekt u een lekker instant of kant-en-klare pindasaus of loempiahsaus? Bij ons zijn de sauzen van Mooy uit Den Haag verkrijgbaar.